Sneaky

 

 

Han er en stor, stærk og robust hanhund, med et pragtfuldt temperament. Har man først vundet hans respekt, har man en sand ven for livet.

 

Igennem tiden er Sneaky blevet udstillet en del i både Danmark og udlandet. Han har altid elsket opmærksomheden fra tilskuerne, når vi var i ringen.

Om vinteren har vi hygget os med at trække i de danske skove og plantager. Sneaky er en hund som både er god til og elsker at løbe, men nu hvor han er blevet en gammel hund, bliver det desværre kun til korte ture.

 

Uden for så og høst tid, nyder vi begge lange ture hen over markerne. Sneaky får lov at løbe løs, og grave alle de huller han vil.

Det er sjældendt vi går løs på offentlig vej, da han er nået den alder, hvor han synes han skal gå sine egne veje - og han er altså ikke altid lige nem at få indganget igen.

 

Hans alder gør også, at han nogen gange finder på noget han ellers aldrig plejer. Så som at tage fra bordet - oven i købet mens man stadig sidder ved det. Men sådan er det jo, og det er med hunde som med børn, enhver alder sin charme.

 

 

FAKTA

 

 

 

DKCH Black Lotus Tigress Color Guarantee

 

aka Sneaky

 

DKK 15369/2002

 

Titler: DKCH

 

Født: 3. august 2002

 

Mor: DKCH INTCH NOCH DEVDHCH KLBCH Czarik's B-Xantia

 

Far: CACH Waterstone Roaring Woodberry

 

Højde: 68 cm

 

Vægt: 37 kg

 

HD: A

 

AA: 0

 

Øjne: Fri 2003 & 2006

 

 

Lidt om mig»

bearheart.dk